Új vezetékes telefonszám 2022.06.15-től

Örömmel tájékoztatjuk, hogy telefonközpontunk megújult! Ennek keretében a Soós és Társa Zrt-t a jövőben új, könnyen megjegyezhető központi telefonszámon érik el:


+36 (1) 700 2121.

Kérjük, mentsék el ezt a telefonszámot mobiltelefonjukba.

 

Emellett továbbra is működik +36 (30) 683-0046-os mobilszámunk is.
 

Telefonos hölgy


Új telefonközpontunk teljesen digitális, egyaránt kijelzi a vezetékes és mobil  hívószámokat, így visszahívhatóvá válik minden kedves, minket megkereső partnerünk. Foglaltság esetén a rendszer automatikusan másik munkatársnak továbbítja a beérkező hívást, vagy a titkárságnak, amennyiben éppen minden ügyintézőnk foglalt.

Az új menürendszeren keresztül telefonja nyomógombjai segítségével tudja elérni különböző részlegeket és szaküzleteket, az alábbi táblázatban rögzítettek szerint. Szaküzleteink ezen felül továbbra is elérhetők a megszokott mobiltelefonszámokon is, amelyek a www.soos.hu/kapcsolat oldalon is megtekinthetőek.

 

Menürendszer:
 

1-es gomb   -   Hűtéstechnikai szaküzletek
2-es gomb   -   Villamossági szaküzlet
3-as gomb   -   Műszaki osztály
4-es gomb   -   Logisztika és szállítmányozás
5-ös gomb   -   Pénzügyi osztály
6-os gomb   -   Beszerzési osztály
9-es gomb   -   Titkárság
 

Reméljük, hogy a fenti újításoknak köszönhetően egyszerűbbé és hatékonyabbá válik az ügyintézés, és még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni kedves partnereinket.

 

Ezen kívül mobiltelefonos navigációs szoftverek segítségével ( Waze, Goolgel Maps) könyedén üzleteinkbe navigálhatnak a következő gyors címkék bemondásával a pontos cím ismerete nélkül is:

 

Hóbagoly Pest,
Hóbagoly Buda,
Hóbagoly Győr,
Hóbagoly Miskolc,
Hóbagoly Székesfehérvár

 

Üdvözlettel:
Soós és Társa Hűtőtechnikai Zrt.