Testo mérőműszer AKCIÓ!

Testo 300 316

Testo 300 NEXT LEVEL

Az új Testo Bluetooth csatlakozónak köszönhetően már egyszerre négy Smart Probes érzékelőt csatlakoztathat Testo 300 NEXT LEVEL füstgázelemző készülékéhez, és így akár további négy paramétert mérhet párhuzamosan és pontosan. A füstgázelemző egyszerű használatát praktikus második képernyő funkció és intuitív kezelési felület is támogatja.

 

A Testo 300 füstgázelemző kompatibilis a Testo Smart alkalmazással, így segítségével okostelefonját vagy táblagépét második képernyőként használhatja, a mért eredményeket pedig elküldheti emailben vagy elmentheti okoskészüléke memóriájába.

 

A Testo Bluetooth csatlakozót külön is megvásárolhatja meglévő Testo 300 füstgázelemzőjéhez, most ráadásul bevezető áron! Így a meglévő készülékével is négy vezeték nélküli mérést tud végezni a füstgázméréssel párhuzamosan.

 

Testo 316 sorozat

 

Az új Testo 316 sorozat szivárgáskereső kínálata minden követelményre és alkalmazási körre kiterjed, a kis rendszerektől az ipari üzemekig. A szivárgások felderítését egyértelmű jelzéseket és riasztásokat biztosító többszínű LED, valamint hangjelzés támogatja, a mérést pedig rugalmas, a nehezen elérhető helyeken is jó használható rugalmas érzékelő könnyíti meg.

 

A Testo termékek megvásárlása érdekében keresse kapcsolattartóját, vagy lépjen be bármelyik Hóbagoly szaküzletbe.

 

Pest    Buda    Miskolc    Székesfehérvár    Győr

 

A készüléket megrendelheti a Hóbagoly Webshopon is. 
A kedvezményes árak bejelentkezés után láthatók!

 

*A bevezető árak 2022. december 31-éig vagy visszavonásig érvényes.