TALÁLKOZZUNK A CONSTRUMÁN!

Két üzletágunk is a kiállítók között lesz az idei Construma-Hungarotherm kiállításon: klíma és hőszivattyú márkánk, a KAISAI, valamint munkavédelmi és munkaruházati üzletágunk, a Védabagoly.


Hogy mivel várjuk Önöket a két szakmai standon? Íme egy kis ízelítő!

 

 

Hungarotherm kiállítás, 'A' pavilon 202D stand


A KAISAI Európa 33 országában van jelen és légkondicionálók, hőszivattyúk, valamint hővisszanyerő szellőztető és napelemes rendszerek forgalmazásával foglalkozik.


A KAISAI kiváló minőségű, környezetbarát, a felhasználói kényelmet előtérbe helyező termékeket kínál megfizethető áron.
7-féle oldalfali klímánk és 3-féle hőszivattyú-rendszerünk közül mindenki könnyen megtalálja a műszaki és esztétikai elképzeléseinek leginkább megfelelőt.

 

Legnépszerűbb termékeinket a standon élőben is megtekintheti, termékpallettánkról pedig személyes tanácsadás keretében, valamint részletes információs anyagainkból tájékozódhat.

 

Nyerjen hűtő-fűtő mobilklímát a kiállítás idején furó nyereményjátékunkon!
 

 

Védabagoly logó

 

Construma kiállítás, 'A' pavilon 305G stand


Védabagoly a munkavédelmi ruházat és lábbelik, valamint az egyéni védőeszközök széles választékával várja az érdeklődőket a Construmán! 

A kiállításon ingyenes tanácsadást nyújtunk a munkavédelmi jogszabályi előírásoknak való megfeleléséhez, illetve azok helyes értelmezéséhez.

A kiállítás ideje alatt megrendelt termékek listaárából 50% kedvezményt biztosítunk!

 A ruházat és az egyéni védőeszközök az Ön cégét képviselik, ezért olyan termékpalettát állítottunk össze, amely megjelenésében és színeiben is tükrözni tudja az Ön cégének arculatát. 

 

Találkozzunk a Construmán, és beszéljük meg személyesen, hogy Önnek milyen jogszabályi előírásoknak kell megfelelnie, és azokat milyen védőeszközökkel lehet a legjobban teljesíteni!