KAISAI KLÍMÁK KÉSZLETRŐL

Bosszantó, ha a szezon közepén nem tud pénzt keresni, mert nincsenek készleten az Ön által szerelt klímakészülékek.

Ha viszont felveszi a KAISAI-t a szerelt márkák közé, akkor azonnal, raktárról eléri az 5 oldalfali készülékünk 14 termékváltozatát.

A több mint 30 országban jelen lévő KAISAI termékek magyar forgalmazója a legnagyobb hazai hűtéstechnikai nagykereskedő, a Soós Zrt., azaz egy helyen, jó áron tudja beszerezni nem csak a készülékeket, de a szükséges szerelési anyagokat és kiegészítőket is.

A KAISAI termékek tudásszintje hasonló, mint az ismertebb márkáké, a készülékek ára viszont jellemzően jóval kedvezőbb, így jutányos megoldást tud kínálni ügyfeleinek, miközben ugyanannyit, vagy akár többet is megkeres, mint más készülékeken. A forgalmazó által vállalt 5 év garancia éves karbantartáshoz kötött, ami egész évben biztosít munkát a szerelőnek.

A további részletekért keresse felelős munkatársunkat, lépjen be valamelyik területi szaküzletünkbe, vagy regisztráljon webshopunkban:

 

Tajthy József

Kaisai termékfelelős

+36 (20) 999 9866

jozsef.tajthy@soos.hu

 

Szaküzleteink:

Pest

Buda

Miskolc

Székesfehérvár

Győr

 

Hóbagoly webshop:

https://www.soos.hu/shop

 

Figyelem, a webshopban látható árak listaárak. Saját egyedi, kedvezményes árai regisztráció és bejelentkezés után láthatók!

 

További információ a Kaisai termékekről:

https://www.kaisai.hu/