Elektronikus adatcsere fejlesztések – ingyenes szolgáltatások

Elektronikus adatcsere fejlesztések – ingyenes szolgáltatások

Árlista és készletlista
Napi tájékoztató árlistánk tartalma kibővült! Az árlista tartalmazza az aznapon készleten lévő termékek forintos és eurós listaárait, a fizetendő termékdíjakat, a cikk engedményének mértékét, az összes és a szaküzletenkénti készletek mennyiségét. Mivel listaáraink naponta frissülnek, fontos rendelkeznie a pontos információkkal. Amennyiben szeretne ilyen napi tájékoztatást kapni, az [email protected] címre küldje el a cég nevét és az erre használatos e-mail címet. Az árlista minden munkanapon 00:00 és 04:00 óra között érkezik és excelben tartalmazza az adatokat. A fájl mérete 3,5 Mb. Várjuk levelét!

E-számla és e-szállítólevél
Tudjon munkatársai vásárlásairól azonnal a vásárlást követően, váltson e-számlára! Az e-számla használatakor munkatársa a vásárláskor kizárólag egy mennyiségeket tartalmazó szállítólevelet kap az áru mellé. Újdonság, hogy az árakat tartalmazó szállítólevelet a megrendelésszámmal, a projektszámmal és az átvevő nevével elektronikus formában az e-számla felületéről a vásárlást követően azonnal letöltheti! A letölthető nyilatkozat cégszerű aláírásával és visszaküldésével 1 órán belül e-számlára válthat. Fokozottan javasoljuk az átállást azon cégeknek, melyek több országrészben tevékenykednek és a vásárlást igazoló bizonylatok csak késve érkeznek meg a könyvelésre. Az elveszett vagy későn érkezett bizonylatok elkerülésére az e-számla és e-szállítólevél a megoldás!

Egyenlegközlő
Aktuális folyószámla egyenlegéről és nyitott számláiról automatikus értesítést kaphat minden hónapot követő 2. munkanapon. Javasoljuk azoknak, akik külsős könyvelőirodával dolgoznak, illetve nagy számlaforgalommal rendelkeznek, így időben értesülhetnek a hiányzó bizonylatokról és az esetlegesen lejárt fizetendő számlákról. Amennyiben szeretne ilyen napi tájékoztatást kapni, a központi [email protected] címre küldje el a cég nevét és az erre használatos e-mail címet.